PVC Ulazna vrata

Ulaz sa stilom

sigurnost, lepota, jedinstvenost

Ulazna vrata su deo različitosti koje Rollplast nudi svojim klijentima. Ona mogu biti od PVC, aluminijuma, drva ili metala. Izborom vrata Rollplast postižete:

  • Veoma dobru zaštitu i sigurnost za vas i vašu porodicu.
  • Estetska vizija, kao deo fasade vašeg doma.
  • Odlične zvučne i termičke karakteristike.

PROFILI ZA VRATA

Termopaneli za ulazna, PVC i AL vrata

Obični termopaneli

Izrađeni su od PVC ili aluminijskih panela. Na stanju su u beloj boji. PVC paneli mogu da budu u bojama zlatni htast, tamni hrast, mahagoni i orah.

Dekorativni termopaneli

Dekorativni termopaneli su napravljeni od poliestera XPS izolacije, i sa obe strane su zalepljene PVC ploče. Ploče mogu biti od PVC materijala ili od ABS.
Koeficijent prolaza toplote, koji meri količinu toplote koja prolazi kroz jedan kvadratni metar panela u jedinici vremena je K = 1,5W / m2K.
Svi paneli imaju debljinu od 24 mm i 40 mm i imaju ugrađena stakla. Dostupani u bojama: bela, zlatni hrast i orah.

SIMPLE

SIMPLE
Paneli koji dominiraju pojednostavljenom formom, iz serije SIMPLE. Izrađeni od PVC folije 1,5 mm.

LINEGO

LINEGO
Serija LINEGO sadrži 9 panela, za koji je karakteristična srebrna ivica stakla. Pogodni su za zgrade sa modernom arhitekturom. Izrađeni od ABS folije od 3,5 mm. Termopaneli su dostupni bez ukrasa ugrađenih u stakla.

MODERNO

MODERNO
MODERNO kobinuje klasični dizajn i elemente aktuelne tendencije. Klijent bira između 9 opcija. Izrađeni su od ABS folije 3,5mm. Na zalihama bez ukrasnih lajsni u staklu.

TRADICIONALNO

TRADICIONALNO
Paneli koji mogu da se dopoadnu ljudima sa retro smislom za enterijer i eksterijer su iz serije TRADICIONALNO. Oni, kao i serije LINEGO i MODERNO, su izrađeni od ABS folije od 3,5 mm. Termopaneli su bez dekorativnih lajsni u staklu.

Okovi i kvake za ulazna PVC i AL vrata

© 2016 ProGlass stolarija
Sva prava zadržana.